Energideklaration                   

 

På HEMA anser vi att energideklarationen inte bara skall vara en kostnad för säljaren utan den också skall vara ett försäljningsargument. Resultatet och åtgärdsförslagen i energideklarationen skall ge köparen en trygg överblick på husets skick men framför allt kvalitativa råd i dagens klimat av stigande energipriser.

HEMA har 40års erfarenhet av husuppvärmning, ventilationslösningar, avancerade beräkningsmetoder och har även behörigheten som krävs för komplexa byggnader.Vi anser oss därför väl rustade för att kunna ge de bästa råden vid ett husköp.

HEMA ger säljaren en trygghet i vetskapen om att köparen kan ta de bästa besluten rörande eventuella åtgärdspaket eller att köpet är en framtidssäker investering vad gäller energikostnader.

HEMA tar allvarligt på ert förtroende att låta oss besiktiga er bostad, detta medför att vi endast kommer att låta behörig och kvalificerad personal göra energideklarationerna. Vidare utlovar vi att komma med konkreta och effektiva energisparförslag, detta för att skapa ett mervärde till er som köper tjänsten ”energideklaration” av oss.

Vi på HEMA hoppas att vi hör av er så att vi kan berätta mer om vår verksamhet och tar gärna fram en offert för ert behov.

Vänliga hälsningar

Fred Winblad Tekniskt ansvarig på HEMA

 

 

 

 

 

© hemaenergi.se 2010